Thursday, September 29, 2011

Gambar Candid Part 3

Assalamualaikum...

Hari ni aku nak sambung story psl gambar candid.. Janji minggu lepas, tp aku ni student, so banyak la keje nak kena settle..Part ni aku nak taruk gambar budak2 je. Ape? Korang tak suke? Aku kisah ape,ni blog aku.. haha
OK, Lets check it out..

#1
:: Comel kan anak sdare aku? Makan sampai terjuih mulut.. haha ::

#2
:: Muka kena paksa makan ubat.. haha ::

#3
:: Kecik2 dah pandai guna remote tv ::

#4
:: Cam kapten lalat plak kalau tengok budak2 pakai spek..kih3 ::

#5
:: Aucaakk2... :P ::

#6
:: Sedih sbb kena tinggal dek mama ::

#7
:: Budak kidal :P ::

#8
:: Orang nak bayar, dia pom start kalut :P ::

#9
Yang penting ramai yang cakap muka budak kecik ni seiras aku, ada jugak yang cakap budak ni anak aku.. Ni anak sdare aku laa.. :))

Gambar last x candid ok !

p/s : Ada orang cakap aku suke letak gambar budak dlm blog..hehe
tQ :))






2 comments:

  1. nnti aku tanye 3 org lagi laki dlm class kite ek..
    nak wat kat mana..aku mane2 on je.

    ReplyDelete
  2. hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.


    visit this link for more details:
    http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

    ReplyDelete