Tuesday, December 13, 2011

Cuti Yang Paling Best !

Assalamualaikum..

Lame aku x update blog. Hari ni aku nak update story baikk punyaaa...

Ahad yg lepas aku pergi ke 5 destinasi pelancongan menarik.. 5? yess... LIMA !
Meh aku list-kan biar korang paham ye..

Pagi - Ke DUBAI with Chef Wan utk rancangan Ekspedisi 2011


Pukul 2 - Uzbekistan with Vanidah Imran utk rancangan Nona


Pukul 5 - Ke Old Trafford, Manchanster with Aidid Marcello utk rancangan MyTv3


Pukul 6 - Ke Port Dickson with Aidid Marcello & Sherry utk rancangan Maksima


Pukul 7.30 mlm- Ke Jogjakarta with Edd Razhe & Elfira Loy utk rancangan Travelog AirAsia..



Wahhhh...Kemain lagi aku makan angin..aku pergi lima destinasi dalam masa satu hari.. Korang hadoo? takdo kan? aku sorang jo yg ado..memang xdo kat mano2,den sorang jo yg ado setakat ni..haha

Tu sebenarnye aku tgk rancangan dalam tv je sepanjang hari ahad lalu..aku pon xtau kenapa ahad penuh dgn rancangan pelancongan.so aku pon join la jgk pengacara pergi melancong..haha

Tiba2 plak aku berangan nak jd pengacara rancangan pelancongan.best jgk kn tgk tempat org tp ada bakat ke?? hehe..

Kalau ada bakat sekalipon stesen tv mane lah yg nk ambik aku jd pengacara..hehe
Tak adanye Aidid Marcello tu nk datang kat aku then ckp " Will u be my partner for MyTv3 Programme?
Xde kot cam tuh !
Sumenye angan2 semata2.. apa2 pon cuti ahad lepas yg paling best !

sumber gambar : google

:: TQ ::

2 comments:

  1. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  2. ciskek betei..ingatkan tadi sungguhlah die pegi melancong bagai nak rak.ahhh!!diri ini ditipu!hi3

    ReplyDelete