Tuesday, March 1, 2011

Commerce Event

Utk post kali ni,aku nk cerita sket sal event yg brlangsung di tmpat aku blaja ni ( Politeknik Kota Bharu )..Event ni diberi nama EMPLOYABILITY & ENTREPRENEURSHIP EVENT yg di anjurkan oleh PERSATUAN PELAJAR PERDAGANGAN PKB.Objektifnya utk pastikn student lepasan poli ni boleh dipasarkn.

:: Mjlis Perasmian di adakan di Dewan Jubli Perak PKB ::

Event ni brlangsung selama 2 ari brmula 28 Feb-1 Mac 2011.

:: Aku & Wawa ::

:: Ramai gak student yg join mjlis ni ::

Mcm2 program yg di adakan sprti Mjlis Perasmian,Seminar Keusahawanan.Bnda ni aku x amik pusing pom sbb aku x minat program duduk & dengar dlm dewan,bleh wat aku ngantok je...hehe..then mlm plak ade program Malam Bersama KJ.Mcm2 persembahan yg bdk2 ni buat.aku pom ade gk dlm dewan tu,but after wakil klas aku siap persembahan,aku trus blah.duduk lame2,aku ngantok + lapar + pening2 je.Gambar2 persembahan aku x snap pom,sbb syok sgt lyn sampai pening.

:: Ni aku.mekap mengalahkn datin2..huhu ::

:: Ni plak Kak Chika ::

:: Syima & Firah,my room mate ::


1 mac plak ade program Hands On Training..haaa...program ni di bwh seliaan IKS..kira pihak PKB jmput pihak luar utk bg tunjuk ajar tentang kemahiran2 buat produk.bnda ni pom aku x amik pusing sbb aku sibok brjualan di gerai klas ktorg..hehe...so,gambar2 Hand On Training 2 xdela sbb aku x join.tp gambar2 kt gerai ade la sket..

:: Ni lah gerai ktorg-jual nasi ayam,laksa penang & air ::

:: Amboi,sibok diorg lyn customer ::  

Then ptg sket ade program Sukan Rakyat.Aku & Wawa join game Semakin Hari Semakin Sayang..Ala yg lempar belon ade air tu la..Sesetengah org pgl game ni Balingan Sayang.Aku main game 1st round hepi la sbb belon 2 x jatuh. Then 2nd round aku tension tol r,aku lempar je belon tu n Wawa xleh sambut dgn baik..Imagine la cmne bila xleh sambut belon tu.Abis basah kuyup si Wawa tu..haha..xpela,x menang pom xpe,main just utk hilangkn tension & suka2 je.

:: Ni muka letih pas main,mcm la letih sgt kn..hehe.. ::

:: After kemas brg,nak balik daaa ::

p/s : sedikit gambar selingan..hehe

:: Ariff nk melamar Mala,bagi cup cake coklat,gurauan semata2 ::

:: Hiasan purple ni aku beli,utk org trsyg ::

Thanks sbb sudi baca blog uduss ni.. :)





5 comments:

  1. haha...tq syg..bntuan syg gk kn...hehe...ade byk ag yg prlu d plajari..malu le blog ni hodoh le..

    ReplyDelete
  2. tudia mula blog plak dah. ekeke!

    ReplyDelete
  3. ne de hodoh..
    simple but nice...
    pas upgrade macm2...
    mkn chantek laa...
    jap je nie nk touch up...
    hehehe..
    (",)

    ReplyDelete
  4. gamUHU : msti kne maju..kn zmn teknologi skg..ekekeke
    elle : huhu..malu *blushin*

    ReplyDelete